9. April - Eya & Little Mhors Bandit på deres 3 date :-)

17. Maj - i dag har Eya hjulpet med at male hvalpekassen. Den er blevet rigtig fin :-)

19. Maj - Puha, det er hårdt at motionere så man kan holde sig i form her i varmen og når man er tyk :-)

26. Maj 2019 - Dag 51. Eya elsker hendes nye hvalpekasse inde i stuen :-)

5. Juni - Puha det er hårdt at være en flodhest i den her varme tænker Eya 😅 Eya har jo termin i dag med hendes første kuld. Hun klarer det rigtig fint, men synes det er lidt hårdt. Hun bliver skarpt overvåget og målt og vi er mere end klar til den store fest, men det ser ikke pt ud til hun selv er klar over hun har termin i dag 😃

7. Juni - Så blev kennel Moukjærs familien endnu større ❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙😍😃 de kærlige dates med Huntingfudges Eya & Little Mhors Bandit gav 8 velskabte guldkarameller født på under 2 timer 😅 Vild oplevelse at have 4 generationer i samme hus på samme tid 🤩😍 det hører formentlig til sjældenhederne at man er så heldig at opleve dette 😬 bedstefar Aiko og oldemor Mille har ikke helt vænnet sig til tanken 😂 Eya klarer jobbet som mor fantastisk og alle har det rigtig godt.

8. Juni - Dag 2, alle har det godt, og kan lige akkurat være i hele mælkebaren :-)

8. Juni - Vi laver ikke andet end at spise og sove hele dagen lang :-)

8. Juni - Det er dejligt at have en kammerat at sove op ad :-)

8. Juni - Lærke hjælper med at hygge, når vi måler og vejer alle hvalpene både morgen og aften, for at holde øje med at alle trives.

12. Juni - Vi har det alle godt, og stortrives. Vi er ret kedelige i øjeblikket, vi laver ikke andet end at spise og sove dagen lang. Mor Eya er fantastisk dygtig at passe os, og varter os op døgnet rundt. Vi tager rigtig fint på i vægt hver dag. Vi tager ca. 60-80 gram på om dagen i øjeblikket.

Lys blå Han - Grå Han - Hvid/Blå Han - Mørk blå Han - Orange Tæve - Gul Tæve - Hvid Tæve - Regnbue Tæve Hvalpene får deres nye rigtige halsbånd om ca. 1 uge når de kan passe dem. Her får de nye endelige farver, som de beholder til når de bliver hentet

13. Juni - Det er dejligt at sove :-)

13. Juni - Det er hyggeligt at sove sammen i en stor bunke :-)

13. Juni - ahh.. her ligger jeg godt :-)

17. Juni - EN STOR KASSE HVALPE :-) Vi har det alle sammen super godt. Vi tager alle godt på i vægt, og har næsten 3 dobbelt vores vægt nu :-) Vi elsker at komme over og putte i vores " måle " kasse når vi skal vejes og vores hvalpekasse skal ordnes. Vi åbner formentlig vores øjne sidst på ugen, og vi har i dag taget nogle af vores første små skridt, så det går stærkt nu :-)

20. Juni - Vi får lige lov til at hygge med mor alene imens de andre ligger i pausekassen og bliver målt og vejet og får klippet negle for første gang :-)

20. Juni - Vi er i dag flyttet ind på vores nye værelse, som har lidt mere plads at lege på når vi er klar til det. Vi har åbnet vores øjne nu, men kan ikke helt se så godt endnu. Men det kommer de næste par dage. Vi er begyndt lige så forsigtig at tage vores første små skridt.

23. Juni - Vi kan næsten ikke være i mælkebaren alle sammen på samme tid nu :-) Vores nye halsbånd farver er følgende. Drenge - Sort, Grå, Grøn, Blå. Pigerne - Orange, Gul, Rød og Lilla

23. Juni - Vi har i dag fået vores nye rigtige halsbånd. Vi har fået klippet negle er blevet målt og vejet. Vi har i dag hygge prøvesmagt vores hvalpefoder, så vi stille og roligt bliver vant til det, og så synes vi det er både rigtig farligt men også rigtig spændende at komme lidt udenfor vores hvalpekasse :-)

26. Juni - Vi øver os mere og mere i at spise vores eget mad :-) Vi synes det er rigtig spændende :-)

27. Juni - Vi har lige spist os godt mætte, så vi er lidt trætte nu :-)

27. Juni - Vi er blevet dygtige til at spise i hver vores madskål :-)

27. Juni - familietræf :-) Eya holder en velfortjent pause på sofaen, Aiko ser interesseret til fra sidelinjen, og farmor Mille tager lige tjansen med at pusse og nusse guldklumperne :-)

3. Juli - Jeg sover rigtig godt i min drømmesøvn :-)

3. Juli - Er det os du står og kigger på ??

3. Juli - Stilhed efter storm og store spisetid :-)

3. Juli - Vi kan da sagtens ligge alle sammen her i vores nye hvalpekurv. Det er drøn hyggeligt :-)

9. Juli - Så er vi alle på have vandring :-)

9. Juli - Vi synes det er rigtig sjovt at være ude og lege :-)

15. Juli - SMUK LÆKKER FYR :-) Så er alle guldkaramellerne fordelt efter mange hvalpetests og daglige observationer. Alle har været her og taget den endelige beslutning.

15. Juli - Lilla pige :-)

21. Juli - Vi elsker når oldemor Mille leger med os. Hun er rigtig god til at opdrage på os :-)

22. Juli - Rød pige elsker at få taget billeder :-)

22. Juli - NU går den vilde hønsejagt :-)

22. Juli - Du larmer godt nok meget med den støvsuger :-)

22. Juli - Det er vildt hyggeligt at sove i klump, det er bare øv at ligge nederst :-)

22. Juli - Vi er blevet rigtig dygtige til at hjælpe med at støvsuge :-)

25. Juli - Er jeg ikke bare dygtiiig :-)

25. Juli - I dag har alle guldkaramellerne været ude på køretur 😃 vi har været ved dyrlægen og har fået sundhedstjek og vaccination. Det gik rigtig fint med alle, og vi er alle i fineste form siger dyrlægen 😃 vi har også fået alle stambøgerne og er blevet chippet, så nu har vi fået nummerplader på 😬 vi synes det er rigtig varmt i dag, så vi holder os til skyggen 😅🐾 nu skal vi kun sove 6 gange mere, så skal vi hjem og møde vores nye familier 🤗

25.Juli - Det er hårdt være ved dyrlægen :-)

25. Juli - ANGRIIIB.....

26. Juli - Vi hygger os rigtig meget :-) nu fik vi endelig fanget mor, hun er hurtig nogle gange til at stikke fra os. Det er sikkert fordi vi har meget SKARPE tænder og kløer :-)

29. Juli - Det er varmt i dag :-)

29. Juli - er jeg ikke smuk :-)

29. Juli - Lilla pige på hønse jagt :-)

29. Juli - Vi skal nok fange dig MOR :-)