9. April - Eya & Little Mhors Bandit på deres 3 date :-)

17. Maj - i dag har Eya hjulpet med at male hvalpekassen. Den er blevet rigtig fin :-)

19. Maj - Puha, det er hårdt at motionere så man kan holde sig i form her i varmen og når man er tyk :-)

26. Maj 2019 - Dag 51. Eya elsker hendes nye hvalpekasse inde i stuen :-)

5. Juni - Puha det er hårdt at være en flodhest i den her varme tænker Eya 😅 Eya har jo termin i dag med hendes første kuld. Hun klarer det rigtig fint, men synes det er lidt hårdt. Hun bliver skarpt overvåget og målt og vi er mere end klar til den store fest, men det ser ikke pt ud til hun selv er klar over hun har termin i dag 😃

7. Juni - Så blev kennel Moukjærs familien endnu større ❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙😍😃 de kærlige dates med Huntingfudges Eya & Little Mhors Bandit gav 8 velskabte guldkarameller født på under 2 timer 😅 Vild oplevelse at have 4 generationer i samme hus på samme tid 🤩😍 det hører formentlig til sjældenhederne at man er så heldig at opleve dette 😬 bedstefar Aiko og oldemor Mille har ikke helt vænnet sig til tanken 😂 Eya klarer jobbet som mor fantastisk og alle har det rigtig godt.

8. Juni - Dag 2, alle har det godt, og kan lige akkurat være i hele mælkebaren :-)

8. Juni - Vi laver ikke andet end at spise og sove hele dagen lang :-)

8. Juni - Det er dejligt at have en kammerat at sove op ad :-)

8. Juni - Lærke hjælper med at hygge, når vi måler og vejer alle hvalpene både morgen og aften, for at holde øje med at alle trives.

12. Juni - Vi har det alle godt, og stortrives. Vi er ret kedelige i øjeblikket, vi laver ikke andet end at spise og sove dagen lang. Mor Eya er fantastisk dygtig at passe os, og varter os op døgnet rundt. Vi tager rigtig fint på i vægt hver dag. Vi tager ca. 60-80 gram på om dagen i øjeblikket.

Lys blå Han - Grå Han - Hvid/Blå Han - Mørk blå Han - Orange Tæve - Gul Tæve - Hvid Tæve - Regnbue Tæve Hvalpene får deres nye rigtige halsbånd om ca. 1 uge når de kan passe dem. Her får de nye endelige farver, som de beholder til når de bliver hentet

13. Juni - Det er dejligt at sove :-)

13. Juni - Det er hyggeligt at sove sammen i en stor bunke :-)

13. Juni - ahh.. her ligger jeg godt :-)

17. Juni - EN STOR KASSE HVALPE :-) Vi har det alle sammen super godt. Vi tager alle godt på i vægt, og har næsten 3 dobbelt vores vægt nu :-) Vi elsker at komme over og putte i vores " måle " kasse når vi skal vejes og vores hvalpekasse skal ordnes. Vi åbner formentlig vores øjne sidst på ugen, og vi har i dag taget nogle af vores første små skridt, så det går stærkt nu :-)