E-Kuldet 2021

5. Juli - UPDATE Kennel Moukjærs E-kuld ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💙 så kom guldkaramellerne endelig til verden 🥰 Efter en lang nat og en endnu mere træt morgenstund, faldt der endelig ro over hvalpekassen igen. Mor Eya klarede det så fint. Hun gik ganske vist lidt over tid, men sikke fantastiske guldkarameller hun har leveret 🥰 7 frække piger, 1 flot fyr og desværre en dødfødt dreng, som tog direkte videre op i hundehimlen. Hans liv stod desværre ikke til at redde 😔 nu trænger vi alle vist til at få noget søvn 😬🐾

Hvalpe planer Forår 2021

update 30. April 2021- Eya har været på vellykkede dates, så vi forventer hvalpe ca. 1. Juli.  Hvalpene vil så være klar til at flytte hjemmefra 30. Aug.

Vi forventer at parre Huntingfudges Eya ved hendes næste løbetid i Marts - April 2021. Hanhunden er den enestående nye Danske Retrievermester 2020 "DKBRCH RM20 Little Mhor´s Thiago" som er en højt præmieret markprøve hund, som har vist at markprøve og jagt talentet er på plads. 

 Vi forventer os rigtig meget af denne kombination. Begge forældre har opnået gode resultater på markprøver, og vigtigst af alt vil de begge have et fantastisk godt velafbalanceret sind. 

Vi ligger meget høj vægt på at sundheden hos vores kommende hvalpe er så optimal som mulig, og hvor alle parametre er taget med i betragtning. Begge forældre har hoftestatus HD-A og albuestatus AD-0. Hvalpene fra dette kuld vil blive født med følgende attraktive DNA status:

PRA 1 - CLEAR/FRI

           Prcd-PRA - CLEAR/FRI     

Sundhedsstatus på Ichtyosis og PRA 2 på forældrene betyder, at hvalpene ikke kan få og eller udvikle denne lidelse/sygdom.

 Ring 30 34 90 00 eller skriv til morten.mousten@mail.dk  for mere info...  

Finalen af Retrievermesterskabet 2020, hvor Thiago sluttede som suveræn vinder, kan ses på linket herunder 🙂